Un kata pentru istorie

Nu ar fi exclus să vorbim chiar despre o premieră. Însă, şi dacă s-a mai întâmplat, cu siguranţă au fost extrem de rare astfel de cazuri ca şi cel petrecut la ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Tradiţional. Este vorba despre antrenorul de karate, Călin Marincaş, care, în deschiderea evenimentului, a susţinând un exerciţiu de kata alături de cele două fiice ale sale, Carla şi Cezara, un moment aplaudat la scenă deschisă de toată sala.

„A fost un moment plin de emoţie şi pentru mine, şi pentru ele. Am fost pentru prima dată împreună pe un tatami. Sunt mândru de ele şi mă bucur că îmi calcă pe urme”, a fost reacţia lui Călin Marincaş.

Tot în deschiderea competiţiei, preşedintele Federaţiei Române de Karate Tradiţional, Nicolae Mărăndici, l-a felicitat pe sportivul zălăuan pentru performanţa obţinută la Openul Americii de Nord, unde a fost medaliat cu argint, propunându-i să susţină o demonstraţie de kata şi alături de cei peste 500 de copii prezenţi la „Naţionale”.

3 Thoughts to “Un kata pentru istorie”

  1. […] „A fost un moment plin de emoţie şi pentru mine, şi pentru… Articolul Un kata pentru istorie apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    un kaka pentru istorie

    1. Anonim

      un kata pentru istorie

Leave a Comment